Kyst og Fjord
Forsiden » Debatt » Er Frank Bakke Jensen også mørkeredd?

Er Frank Bakke Jensen også mørkeredd?

At Per Sandberg er blitt mørkeredd er en kjent sak, men hva med de andre toppene i FRP og Høyre?

Publisert 04.03.2016

Når Kystopprøret-Gjenreis Kystnorge arrangerer et folkemøte med fokus Sjømatmeldinga er både fiskeriminister Per Sandberg og Statssekretær Ronny Berg fra FRP invitert til å komme til folkemøtet som er lagt til Skarven i Tromsø den 10. mars for å presentere Sjømatmeldinga, og for å si noe om FRPs fiskeripolitikk. 

De kan få møte sine velgere og for å besvare spørsmål. Per Sandberg har tidligere hevdet at det er de mørke kreftene som dominerer debatten om Sjømatmeldinga og ombordproduksjon, om regionalisering av tilbudsplikten, om leveringsplikten, om oppkjøpsmuligheter av kvoter fra mindre båter til større båter og om fritt redskapsvalg. Nå får Per Sandberg og Ronny Berg muligheten til å lyse opp i mørket. Synd de eller andre i FRPs ledelse ikke prioriterer å opplyse de mørke kreftene. Eller forholder det seg slik at de er redd de mørke kreftene og ikke tør stille av den grunn?

Frank Bakke Jensen eller toppene i Høyre har heller ikke tid
Frank Bakke Jensen som er saksordfører for Sjømatmeldinga finner heller ikke tid til å komme for å informere sine velgere om Høyres fiskeripolitikk og om Sjømatmeldinga som han er saksordfører for i Næringskomitéen på Stortinget. Han får i følge tilbakemelding fra ham selv ikke fri fra Stortinget.

-Synd han ikke får fri.
Heller ikke noen av de andre Høyretoppene har tid til å møte velgerne. Kanskje de også er blitt mørkeredde? Her kunne de fått anledning til å diskutere fiskeripolitikk med blant andre Per Olav Lundteigen, SP og Ingrid Heggø, fiskeripolitisk talskvinne for AP. I tillegg ville de kunne møte noen av de fremste talspersonene for de såkalte mørke kreftene Paul Jensen fra Kystfiskarlaget, Steinar Eliassen fra Fiskekjøpernes forening samt professorene Peter Ørebech og Torbjørn Trondsen fra Universitetet i Tromsø samt lokale politikere og mørkemenn- og kvinner.

Kommenter via Facebook

Debatt

Hermann Klemet Hansen, Leder Kystopprøret-Gjenreis Kystnorge

Levert av Open Concept AS