×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis Rubrikk

Aqua-Nor 2019 er i gang

Årets messefest i Trondheim er i gang. Mens deltakerne ventet på kronprinsen, fikk de gjort sine siste forberedelser før det hele kjøres i gang for fullt.

Fiskarlagets generalsekretær Otto Gregussen, assisterende generalsekretær Jan Birger Jørgensen, fiskarlagsleder Kjell Ingebrigtsen og seniorrådgiver Jan Henrik Sandberg ankommer. – Vi forventer bedre dialog, sier Ingebrigtsen. Foto: Dag Erlandsen

minister

Fiskeriminister Harald T. Nesvik gleder seg til messen og ser fram til å møte folk.

- Dette er en god dag. Nå skal jeg kose meg her noen dager, dra til Ålesund og lage mat og undervise på NTNU, før jeg setter meg på flyet til Husøydagan. På flyet skal jeg lese budsjettdokumenter, så jeg har ikke fritidsproblemer, smilte fiskeriminister Harald T. Nesvik da han ankom messa noen minutter før Kronprinsen.

På veg inn

Folk strømmer nå på i messelokalene.

Arealutfordringer
Fra motsatt side av hallen kom representantene fra Norges Fiskarlag; Otto Gregussen, Jan Birger Jørgensen, fiskarlagsleder Kjell Ingebrigtsen og Henning Sandberg.
- Vi nærmer oss hverandre, oppdrettsnæringa og vi, og mine forventninger til messa er at vi skal komme enda et skritt videre i det å samarbeide og lytte til hverandre.

rød løper

Den røde løperen klargjøres for kronprins Haakon.

På forsiden nå