×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis Rubrikk

Ble lei av å vente på kommunen

Etter å ha ventet i to måneder på at søpla som frivillige i Øksnes samlet inn under årets strandryddeaksjon, såseg så lei på at det bare ble stående rundt om kring i kommunen, at han tok skjea i egen hånd. 

Andre Reinholdsen, Steinar Nilsen, Lars Einar Olsen og Daniel A. Reinholdsen ble så lei av å se på at Øksnes kommune ikke hentet inn søpla fra årets strandryddeaksjon, at de tok skjea i egen hånd. Foto: Privat

I går kastet han loss med oppdrettsbåten og brukte dagen sammen med Steinar Nilsen, Lars Einar Olsen og Daniel A. Reinholdsen til å samle inn sekkene som sto plassert rundt i fjorder og viker i kommunen.

mengder

Tonnevis med oppsamlet søppel sto hentet rundt i kommunen.

-E svært kjedelig med så mye negativ omtale så dettan har fått, men det også vell fortjent med Kaktus tell Øksnes Kommune som håndtere saka dårlig. Ansvar, ferie, sykemelding....osv..
E jo greit det, men etter 1 mnd så BØR kommunen ta ansvar, og så ta oppgjøret etterpå, skriver Reinholdsen på sin facebook-profil.

Nå er imidlertid de fleste søppelbagene hentet og levert i containere til Reno Vest. Bare et fåtalls gjenstår, men i løpet av dagen regner de Reinholdsen med at de vil hente de siste sekkene som står på Tunstad.

innsamling

Steinar Nilsen, Lars Einar Olsen og Daniel A. Reinholdsen sto for selve innsamlingsarbeidet.

På forsiden nå