×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis Rubrikk

Inn i nyopprettet stilling

Veronica Gabrielsen blir leder for Åkerblå fiskehelse Region Nord Norge.

Veronica Gabrielsen går fra Egga Utvikling til Åkerblå. Foto: Synnøve Sorthe

Veronica Gabrielsen tiltrer 1. april en helt nyopprettet stilling i Åkerblå som Leder fiskehelse Region Nord Norge, skriver Åkerblå i en pressemelding.

Veronica er utdannet fiskerikandidat og har lang erfaring fra bransjen som kvalitetsleder i BioMar gjennom 13 år. Hun har også jobbet som prosjektleder i Vesterålen regionråd, og de siste to årene som senior prosjektleder i Egga Utvikling.

- Vi er meget tilfreds med at Veronica har takket ja til stillingen og har nå fått på plass en komplett ledergruppe og driftsorganisasjon for Region Nord Norge. Veronica vil primært ha fokus på å samordne tjenestene innad i Åkerblå og Marin Helse, samt bidra til å følge opp ansatte og kundeleveranser.

Fagleder fra Marin Helse, Øystein Markussen, og overordnet leder av fiskehelsetjenestene i Åkerblå, Lene-Catrin Ervik, vil fortsatt utgjøre en sentral del av det faglige teamet i Region Nord. Per-Anton Sætre, som har vært en sentral ressurs innen fiskehelse i nord, vil under ny organisering videreføre mange av sine faglige oppgaver og jobbe med både felt og rådgivning innen fiskehelse.

- Veronicas ledererfaring og varierte bakgrunn, i team med våre 50 fiskehelsekonsulenter, gjør oss trygge på at vi har en solid fiskehelseavdeling på plass i nord, uttaler Regionleder Nord Norge, Lisbeth Reinholdtsen.

På forsiden nå