×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis Rubrikk

Nå er Steinar Jonassen tilbake i stolen

Steinar Jonassen er midlertidig hentet tilbake som daglig leder ved kontoret til Nordland Fylkes Fiskarlag. Han er engasjert frem til en ny daglig leder er på plass, og starter alt i dag.

Det ble et kort otium for Steinar Jonassen etter at Hans Fredrik Sørdal måtte gå på dagen fra jobben som leder for Nordland fylkes fiskarlag på mandag, etter et knapt halvår i stolen. Jonassen uttaler at han egentlig trives best som pensjonist, men har sagt ja for å avhjelpe situasjonen som oppsto så brått. Foto: Arkiv

Det melder Fiskarlaget i en pressemelding.

Skal finne ny leder
Steinar Jonassen ble i juni i fjor pensjonist og sluttet da som daglig leder i Nordland Fylkes Fiskarlag etter 35 år i arbeid for Nordlandsfiskerne. Nå hentes han tilbake i en overgangsperiode frem til en ny daglig leder er på plass, etter at styret og Hans Fredrik Sørdal mandag ble enige om å avslutte arbeidsforholdet.
– Vi vil gå i gang med rekrutteringsprosessen for å få på plass en ny daglig leder så snart som råd, opplyser styreleder Jan Fredriksen.

Vil helst være pensjonist
Steinar Jonassen skal primært arbeide på kontoret i Bodø sammen med lagets to øvrige ansatte, samtidig som det tilrettelegges for mulighet for hjemmekontor i Svolvær, opplyses det i pressemeldingen.
– Jeg trives godt i min nye tilværelse som pensjonist. For å avhjelpe i den situasjonen fylkesfiskarlaget er kommet i sa jeg meg likevel villig til å påta meg et tidsbegrenset engasjement som daglig leder, uttaler han til egen organisasjon.

På forsiden nå