×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis

Ove Johansen til Egga

Tidligere analytiker i Sjømatrådet, Ove Johansen er tilsatt som prosjektleder i Fiskeriparken Egga Utvikling.

Ove Johansen tar fatt på nye utfordringer i Vesterålen.

 Johansen starter i jobben 1. oktober, og daglig leder Stian Frivåg slår fast at han er veldig glad for å ha fått Johansen med på laget. 

- Han har et solid nettverk og en markedskompetanse som jeg mener vi kommer til å nyte godt av i Fiskeriparken Egga Utvikling, sier daglig leder Stian Frivåg i en pressemelding.

Johansen kommer fra jobben som markedssjef i Dualog og han har tidligere arbeidet som strategisk analytiker i Hurtigruten, hvor han hadde ansvar for kommersielle budsjetter og inntjening. I tillegg har han arbeidet nesten 10 år i Sjømatrådet, hvor han har vært analytiker, markedssjef og bransjesjef for reker og skalldyr. De siste årene satt han også i styret til Sjømatrådet.

- Vi har en rekke større markedsprosjekt som vi tror Johansen sin erfaring vil komme godt med på. Blant annet et større markedsprosjekt mot USA, hvor flere bedrifter med en målsetting om å etablere seg i det amerikanske markedet skal dele erfaringer og samarbeide på kompetanse. Hans kompetanse på dette området vil være et godt supplement til det fagmiljøet vi har i dag, sier Frivåg.

Johansen flyttet til Vesterålen tidligere i høst, og gleder seg til å arbeide med næringsutvikling i det han beskriver som en svært spennende region.

Vesterålen står sterkt i sjømatnæringen og er tyngdepunktet i en viktig utvikling. Fiskeriparken Egga Utvikling spiller en sentral rolle i det arbeidet og jeg gleder meg til å arbeide med en fremoverlent gjeng og spennende prosjekter, spesielt på markedssiden. Det å arbeide tett på næringslivet å se at arbeidet som gjøres faktisk utgjør en forskjell, er veldig motiverende, avslutter Johnsen.

Johansen er siste tilskudd i rekken av nyansettelser. Første august startet Ragna Rein Gustavsen som prosjektleder i Fiskeriparken Egga Utvikling. Gustavsen skrev i vår masteroppgave om prosjektet kommersielt fôr til villfanget torsk hos Egga og fikk etter det tilbud om jobb.

- Etterspørselen etter prosjekter er stor og skal vi kunne gjennomføre med kvalitet på det næringslivet etterspør, må vi også styrke oss tilsvarende. Det er svært positivt at vi nå har muligheten til å gjennomføre dette, avslutter Frivåg.

På forsiden nå