×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis Rubrikk

Pakket med utstyr

Her ser du Bømlos nyeste speedsjark. For to uker siden kunne Erlend Svendsen overta flunkende ny «Severin» fra verftet på Lindesnes.

Suveren Severin: Bømlos nye speedsjark er et nydelig stykke arbeid, rik på teknisk utrustning.

- I regn og blåst fikk Erlend seg en flott båt, fantastisk utstyrt, skriver May Britt Hansen, daglig leder i Nor-Dan Marine as. Hun skryter av samarbeidet med reder og gleder seg til å se båten ferdig rigget med dekksutrustning fra Smådal Mekaniske, som nå har overtatt stafettpinnen. Båten skal være ferdig rigget for garn omtrent nå.

nor-dan

Godt utstyrt
Thruster fremme og bak er blitt mer og mer vanlig på 11-metringer, og «Severin» er ikke noe unntak. 35-fotingen er også utstyrt med et bredere styrhus enn standardmodellen og er godkjent for Bankfiske 1. Motoren yter 300 hestekrefter, og fra en komfortabel skipperstol i førerposisjonen på styrbord side har man god oversikt med integrerte flatskjermer og betjeningsinstrumenter. Navigasjonsutstyr, kartplotter, 4 G ekkolodd, radar, kompass, autopilot og maskinromskamera er blant det tekniske utstyret som kan neves.

Lindesnes

Trivelig interiørløsning
Fartøyet har en åpen, trivelig interiørløsning i oljet eik/hvit respatex, varmeapperat på 4 kw. Nedfelt elektrisk kokeplate, innbygd kombiovn og kjøleskuff er andre detaljer i messa. Forut i lugaren er det tre faste køyer, samt 4 skap. Båten har trimtanker, tørkeskap av oppgradert modell og shelterdekk, ute finner du også søkelys, bauglys og dekksbelysning.

Severin4

Fra førerposisjonen har man god oversikt med integrerte flatskjermer og betjeningsinstrumenter.

Hoveddata:

Lengde: 10,65m

Bredde: 3,60m

Dybde i riss: 1,50m

Drivstofftanker: 2x540 ltr

Vanntank: 180ltr

Lasterom: 9,20m³.

Severin2

Flunkende ny speedsjark. Merk bulben i baug og mye teknisk utstyr i mast.

På forsiden nå