×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis

Sjefsskifte i Havøysund

To år etter at han solgte bruket til Insula tre Tor-Bjarne Stabell til side som daglig leder.

33-åring overtar sjefsstolen i Tobø Fisk. Foto: Insula

33 år gamle Even Johansen overtar fra nytt år som daglig leder i Tobø Fisk. Johansen, som opprinnelig kommer fra Havøysund, tar dermed over stafettpinnen etter Tor-Bjarne Stabell og Børge Johansen, som har drevet selskapet siden etableringen i 1997.  

Styreleder i selskapet, Sigvald Rist, sier seg i en pressemelding svært fornøyd med ansettelsen.
- Når dagens ledelse nå har signalisert at de ønsker å trekke seg litt tilbake, er det svært gledelig at Even Johansen har takket ja til å ta over lederrollen i Tobø Fisk. Særlig hyggelig er det at Even kommer fra Havøysund, og dermed kan bruke sin lokalkunnskap til å bygge videre på den gode kulturen og de sterke relasjonene mot fiskerne og lokalsamfunnet som Børge og Tor-Bjarne har bygget opp gjennom mange år, uttaler han.  

Even Johansen kommer fra stillingen som Daglig leder i Måsøy i Vekst, og har fagbrev som kokk. Han har også i sin ungdom hatt flere perioder ved Tobø Fisk som sommervikar, og kjenner ifølge pressemeldingen selskapet godt.   

Tor-Bjarne Stabell og Børge Johansen fortsetter i selskapet som henholdsvis Driftssjef og Økonomisjef.   Tobø Fisk er en fiskeindustribedrift som med sin beliggenhet på 71 grader nord har meget god tilgang til fersk fisk fra rene arktiske farvann.

På forsiden nå