×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis Rubrikk

Skryter av det nye messeområdet

– Det nye messeområdet er kjempeflott. Fiskarlagets leder Kjell Ingebrigtsen er kjempefornøyd med de nye utstillingsarealene i Trondheim, etter å ha sett seg om på messa.

Kjell Ingebrigtsen som her ankommer sammen med en del av Fiskarlagets delegasjon, er imponert over de nye utstillingsarealene. Foto: Dag Erlandsen

Kjell Ingebrigtsen sier på fiskarlagets nettside at førsteinntrykket er at messeområdet og de nye hallene er flotte til formålet og at uteområdet er både åpent og inviterende for de som besøker messa.

Han rakk en kjapp rundtur på messeområdet før åpningsseremonien.

– Mange av utstillerne har et bein i begge deler av næringen og det er derfor mye nyttig også for oss i Fiskarlaget å ta med også på Aqua Nor. I tillegg er messene i Trondheim, til liks med Arendalsuka, en politisk arena som det er nyttig for oss å være tilstede og ha dialog med våre folkevalgte og myndighetene, sier Kjell Ingebrigtsen.

kronprinsen

Kronprins Haakon og fiskeridirektøren ser på mens også fiskeriministeren blir hilst velkommen til de to nordligste fylkenes stand av Jonny Ingebrigtsen, fylkesråd for kompetanse i Finnmark. Foto: Jan-Erik Indrestrand

Trondheim i verdenstoppen

Det er nærmere 700 utstillere fra hele verden som frem til fredag viser frem sine produkter og tjenester på messeområdet på Øya, samt ved kaiene på Skansen.

Messeområdet fremstår i helt ny drakt i år, og Aqua Nor får innvie de nye hallene som er bygd opp etter at fiskerimessa i fjor ble henvist til ulike teltløsninger som følge av ombyggingen. Messene i Trondheim regnes som de fremste i verden i sitt slag.

På forsiden nå