×
Nyheter Debatt Kystfolk Langs kysten E-avis Rubrikk

Trenger mer penger til russisk kaviar

Nå kan du sikre deg en bit av i verdens mest eksklusive produkt. Polarfisk i Glomfjord som snart kan tilby egenprodusert russisk kaviar, trenger mer kapital og inviterer både eksisterende og nye aksjonærer til ny aksjetegning.

Anker Bergli, som er styreleder og daglig leder i Polarfisk åpner for nytegning av aksjer før de nå går på markedet med ekte russisk kaviar.

Polarfisk er ute med en emisjons med tegningsfrist 6. November 2019. 

Selskapet har kommet godt i gang med oppdrett av Sterlett og Russisk stør for produksjon av ekte russisk kaviar. Emisjonsbeløpet skal benyttes til investeringer i det landbaserte oppdrettsanlegget, drift av selskapet og markedsføring av Polarfisk Arctic Sturgeon Caviar.

Glomfjord-bedriften er Norges eneste produsent av ekte russisk kaviar. Selskapet har sikret seg landets eneste konsesjon for oppdrett av stør, samt alle nødvendige tillatelser for produksjon og salg av russisk kaviar. 

Polarfisk AS ble stiftet i 2009 av Anker Bergli, som er styreleder og daglig leder i selskapet.

I en melding om emisjonen skrver Polarfisk at selskapet har fortsatt behov for investeringer i det landbaserte oppdrettsanlegget etterhvert som støren vokser til.

Polarfisk planlegger prøveproduksjon av kaviar i slutten av 2019 eller tidlig 2020. Selskapet har ferdigstilt en nettbutikk for internasjonalt salg som vil lanseres om kort tid.

Selskapet har også inngått en distribusjonsavtale med en norsk distributør som leverer norsk sjømat til mer enn 100 luksusrestauranter internasjonalt.

På forsiden nå