Nå økes den hjemlige distribusjonen av Strøm. I løpet av sommeren testlanseres den helnorske torskens indrefilet i Sverige og Sveits.

Økende etterspørsel

Administrerende direktør Harald Dahl i Codfarmers opplever sterkt økende etterspørsel etter Strøm, fersk torskeloin fra Saltstraumen. Kjendiskokk og tidligere verdensmester Terje Ness, serverer ukentlig flere hundre kilo Strøm-torsk til sultne kunder i restauranten Oro i Oslo.

- Etterspørsel og salg har vært over all forventning siden lanseringen i november i fjor. I dag selges Strøm i 232 dagligvarebutikker og supermarkeder i Meny-Ultra. Ukentlig opplever kunder dessverre å komme til tomme fiskedisker i enkelte butikker. Nå tar vi grep som sikrer at nordmenn skal få enda bedre tilgang til dagfersk torskeloin fra Saltstraumen, sier administrerende direktør Harald Dahl i det norske havbrukselskapet Codfarmers til Horecanytt.no.

Har trappet opp

- Utsolgte produkter er et luksusproblem for oss som produserer og selger, men leit for kunder som ønsker dagfersk skinn- og benfri torskeloin på middagsbordet. For å møte økt kundetilgang, har vi blant annet trappet opp produksjonen og optimalisert bestillingsrutinene, sier han.