UB Skårungen fikk Landsdelsutvalgets pris for beste ungdomsbedrift under fylkesmessa i Troms i mars. Nå slo de altså til med topp-plassering i gastronomi-prisen også i den nasjonale konkurransen. I tillegg fikk Skjervøy-ungdommene 2. plass i mesterbrev-konkurransen.

Fiskeprodukter

Ungdommene i Skårungen selger egenproduserte fiskeprodukter, blant annet Spagish – en miks av pasta og fisk . Dette i tillegg til fiskekaker, røykelaks og krydderlaks.

Flere ungdomsbedrifter fra nord satte sitt preg på den nasjonale messen for ungdomsbedrifter på Lillestrøm. Landsdelen fikk sogar enda en vinner i konkurransen: Doggiestyle UBHammerfest vgs. kapret nemlig prisen for beste reklamefilm, melder Landsdelsutvalget på sine nettsider.

Flere fra nord

Gastronomiprisen ble ellers dominert av bedrifter fra landsdelen med UBexellentKOS ved Alta vgs. på 2. plass og UB Mat & Servering ved Rå vgs. på 3.plass.

I tillegg fikk Brennheit UB fra Narvik vgs. i Nordland 2. plass i kategorien for beste brosjyre og ChariteeUB ved Stangnes vgs i Troms 3.pass i klassen for beste logo.